18 / 04 / 2024

Çamlık Toplu Konut Projesi

Çamlık Toplu Konut Projesi

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Binlerce kişiye faizsiz konut kredisi müjdesi! Faizsiz konut kredisinde ve Toplu Konut Kanunu'nda kapsam değişiyor!

TBMM'ye sunulan Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında Teklif ile, 1005 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan İstiklal Madalyası sahipleri ile Kore ve Kıbrıs gazilerinin de faizsiz konut kredisi hakkından yararlanmaları amaçlanıyor. 

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Çanakkale Biga'da toplu konut inşaatı başladı!

Çanakkale Biga'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirilecek olan 93 konutun yer aldığı toplu konut projesinde ilk harç döküldü. 

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Çamlık Toplu Konut Projesi Haberi

Çamlık Toplu Konut Projesi

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Cumhuriyet Mahallesi Manastır mevkii, Muammer Ağım Devlet Hastanesi yanındaki Çamlık mevkiinde düzenlenen törenle, Gemlik Belediyesinin yüzde 100 hisseli olduğu GEMTAŞ A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 18 konutlu sitenin temeli dualarla atıldı. 


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in toplu konut projesi ve üretiminde çığır açacağını vurgulayarak, 2017 yılının atılım ve yatırım yılı olacağını söyledi. Yapılacak olan 18 dairenin, Balıkpazarı Mahallesi'nde meydan projesi kapsamında kamulaştırılan bina sahipleri ile takas edileceğini bildiren Yılmaz, projenin yüzde 100 oranında Gemlik Belediyesi mutfağından çıktığını belirtti.



Bursa...