28 / 03 / 2024

Can Dündar kaçak villası

Can Dündar kaçak villası

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Can Dündar kaçak villası Haberi

Can Dündar kaçak villası

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kumbahçe Mahallesi'ndeki Can- Dilek Dündar çiftinin villasında dün ara verilen yıkım işlemlerine bugün devam edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bodrum Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 1184 ada ve 4'üncü paftada bulunan, 5 milyon lira değerine sahip 376 metrekarelik deniz manzaralı villanın bahçe duvarının, ormanlık alanını işgal ettiği, 27 metrekarelik orman arazisinin bahçeye katıldığı belirlendi. Orman mühendislerinin tamamlandığı harita ölçümleri sonucu tespit edilmesi işgal, suç zabıt tutanağı altına alındı. Villanın 188 metrekarelik kısmının ise hazine arazisi içinde yer alması nedeniyle Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü'ne ihbarname gönderildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerin ardından hazırlanan tutanakta yer alan tespitlerde şu ifadeleri kullandı:
"Ruhsata aykırı olarak 27 metrekare orman alanı işgal edilmiş. Orman arazisi duvarla çevrilip, villaya...