24 / 04 / 2024

Can Dündarın eşi

Can Dündarın eşi

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Happy Center'de son indirimler! Ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü!

Happy Center’ın büyük indirim kampanyası yarın son buluyor. Buna göre, ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 29 Ekim 2023 fiyat listesi...

Başakşehir Şahintepe'deki kentsel dönüşüm için talepler sıralandı: Şahintepeliler Meclis'e gidiyor!

İstanbul Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm için, mahalle sakinleri Meclis'in yolunu tuttu. Peki Şahintepe Barınma Hakkı Meclisi'nin talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Bizim Toptan’da Domestos 29,95 TL’ye ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 TL’ye, siyah zeytin 65,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 22 Kasım’da kadar dev indirimler alıcılarını bekleyecek. Bu doğrultuda, Domestos 29,95 liraya ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 liraya, siyah zeytin 65,90 liraya düştü. İşte 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

CarrefourSA’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 110 TL’ye, bulaşık deterjanı 89,50 TL’ye düştü!

Yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan CarrefourSA, katalogdaki indirimlerin 8 Kasım’a kadar geçerli olacağını duyurdu. Carrefour’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, Peros sıvı çamaşır deterjanı 110 TL’ye, Fairy bulaşık deterjanı 89,50 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 8 Kasım 2023 Çarşamba fiyat listes

Hazine arazilerinde son dakika! Kentsel dönüşüm için de kullanılacak: 144 milyon metrekare alan TOKİ'ye devredildi!

Hazine arazileri, yatırımların, enerji üretiminin, tarımın ve deprem sonrası kentsel dönüşümün desteklenmesi için kullanılacak. Bu kapsamda, her sene 20 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm ve diğer amaçlı yatırımlar için ilana verilecek. 

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

İstanbul'un 4 ilçesinde kentsel dönüşüm için gaza basıldı!  Riskli binalar tek tek yıkılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz devam ederken, eski yapıların ağırlıklı olduğu 4 ilçe için çalışmalar hızlandırıldı. 

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Can Dündarın eşi Haberi

Can Dündarın eşi

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle ifadesi alınmak üzerine hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirlendi.

Dündar çiftinin, hazine arazisindeki havuzu, içerisine moloz ve toprak dökülüp kapatıldı ve havuz etrafında bulunan beton platform, iki kat betonarme bina ve çardak, pergola gibi kaçak bölümler geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşmişti. Yıkım anları, havadan da görüntülendi.

Diğer taraftan, tahliye için 15 gün süre verilen villada, 11 Haziran'da Bodrum Belediyesi ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemelerde bulunuldu.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar...