24 / 04 / 2024

Can Group adres

Can Group adres

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi kuruldu!

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi bugün Esenyurt'ta Aşkın Can Çifçi tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Schloss Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Schloss Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Can tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Lokal Group Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokal Group Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koray Balçın ve Ömer Can Aparı ortaklığında kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Danıal Askarıan tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Bucca Group Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucca Group Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şen ve Can Kepeci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Can Group adres Haberi

Can Group adres

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-İNŞAAT SAHASI 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...