19 / 04 / 2024

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat kimin

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat kimin

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Tem Avrasya'da 507 bin TL'ye 2+1!

İki kıtayı birleştiren ve İstanbul’un can damarı olan TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor..

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araçelik İnşaat Metal Turizm Temizlik Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Can Çelik tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat kimin Haberi

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat kimin

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.


Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü çelik kapı, metalden kapı, yangın kapısı, ahşap kapı, pencere ve bunların kasaları ile kapı eşiklerinin, montajını, tamir ve bakımını, toptan ve perakende satışını, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak. b. Her türlü büyük ve küçük ev aletleri, beyaz eşya ve bunların yan ürünlerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, her türlü halı, parke çeşitleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü banyo ve mutfak dolapları, mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek...