19 / 04 / 2024

çanakkale DoubleTree by Hilton

çanakkale DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa Oteli Londra’dan ödülle döndü!

DoubleTree by Hilton İstanul Piyalepaşa Oteli dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı, The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen International Property Awards adlı yarışmadan en iyi otel iç mimarisi ödülünü kazandı

çanakkale DoubleTree by Hilton Haberi

çanakkale DoubleTree by Hilton

Double Tree by Hilton Çanakkale ve Double Tree by Hilton Eskişehir otelleri, Hilton Worldwide ile Immotrust Gayrimenkul ve Alt Yapı Geliştirme Yatırım A.Ş arasında imzalanan franchise anlaşmasını takiben, 2017 de hizmete alınacak. Halihazırda, İstanbul, İzmir ve Kapadokya dahil olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yedi DoubleTree by Hilton oteli faaliyet gösteriyor.


Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: "Yaygınlaşan sanayileşme ve artan milli geliri ile sürdürülebilir şekilde büyüyen Türkiye, gelişen bölgesel iş merkezleri ve alt yapı yatırımları ile birlikte iş seyahati sıklığını da arttırıyor.


60 yıldır varlığımızı sürdürdüğümüz Türkiye’nin pek çok şehrinde ve bölgesinde hem üst hem orta sınıf markalarımıza ait oteller açmaya devam ediyoruz. Bu iki yeni otelimizle Avrupa'daki DoubleTree by Hilton portföyümüzü genişletmekten...