19 / 04 / 2024

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ne zaman

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ne zaman

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de geri sayım başladı!

2017 yılında çalışmalarına başlanılan Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de sona gelindi. 91 sanayi tesisinin 2 yıl içinde hayata geçmesi planlanıyor.

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi'nin yer seçimi kesinleşti!

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi ile ilgili önemli bir aşama kaydedildi. Hafta başı 'ÇED Olumlu Belgesi’nin onaylanmasının ardından bugün itibariyle yer seçimi kesinleşmiş ve OSB tüzel kişiliği kazanıldı.

Çanakkale Konut Günleri, kentin potansiyelini gösterecek!

Çanakkale Belediye Başkam Ülgür Gökhan, 13-19 Mayis tarihlerinde düzenlenecek olan Çanakkale Konut Günleri'ne destek olduklarını ifade ederek; "Konut Günleri, kentin potansiyelini daha da görünür kılacak " dedi.

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa giriyor..

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta düzenlenecek!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa girdi. Firmalar Konut Günleri’ne özel indirimler yapacak.

En temiz hava Çanakkale ve Adana'da ölçüldü!

En temiz hava Çanakkale ve Adana'da solunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verilerine göre, geçen kış sezonunda, en düşük partiküler madde ortalaması Çanakkale, kükürtdioksit ortalaması ise Adana Çatalan istasyonunda ölçüldü.

Çanakkale'de gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulacak!

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'ın isteğiyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması için çalışmalara başladı. Bölgenin kurulacağını ÇTSO Başkanı Bülent Engin açıkladı...

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Sarıkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Büyükada, Maden Mahallesi'nde kuruldu

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak'ta kuruldu

Özeksen Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeksen Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çalışkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ne zaman Haberi

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ne zaman

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ezine'deki seçim koordinasyon merkezinin açılışının ardından Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB lansman toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Varank, Ezine Gıda İhtisas OSB'nin bir Çanakkale projesi olmaktan öte Türkiye projesi olduğunu söyledi. Varank, "Hatta global bir proje. Bundan iki sene önce dost ve kardeş Katar'a abluka uygulandığında Katar çok zor durumda kalmıştı. Bu abluka ile bütün yolları kapayan, lojistik imkanları kapanan Katar, en çok neye ihtiyaç duymuştu biliyor musunuz? Et, süt ve yumurtaya. Dolayısıyla günümüzde gıda çok farklı anlamlar içeren ürünlere karşılık geliyor. Gıda, aslında stratejik bir ürün. Dolayısıyla bugün burada attığımız adım sadece bir Türkiye projesi değil, global bir proje." ifadelerini kullandı. 

Varank, Ezine Gıda İhtisas OSB'nin kamulaştırılması çalışmalarını tamamladıklarını ve bunun...