20 / 04 / 2024

Çanakkale-İzmir karayolu

Çanakkale-İzmir karayolu

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale-İzmir karayolunda 40 dakikada katedilebilen Küçükkuyu rampaları, yapımı devam eden tünellerin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilecek." dedi.

Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfalt söküldü!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde dün akşamdan bu yana etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfaltın sökülmesi nedeniyle trafik tek şeritten sağlanabiliyor

Sayfiyelere göç arttı, fiyatlar katlandı!

Şehir yaşamının zorluklarına Kovid-19 salgını da eklenince Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgesinin sayfiyelerine ilgi arttı. Çanakkale, İzmir, Muğla ve Antalya'da konut ve arsa fiyatları yüzde 60 oranında fırladı. Bu trendin sürmesi öngörülüyor. 

Çanakkale'de gayrimenkul fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'de yapılan yeni otobanın Balıkesir ve Manisa Bölgesi'ne bağlanmasıyla Çanakkale İzmir arası ulaşım kolaylaştı. Çanakkale'nin gözde bir bölge haline gelmesiyle, gayrimenkule olan talep arttı. Talep artışı fiyatları ikiye katladı.

Koronavirüs sonrası Çanakkale’de arsa, Didim'de yazlık arandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından sonra satılık arsa aramaları Çanakkale'de yüzde 509, satılık prefabrik ev aramaları İzmir'de ise yüzde 163 arttı

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Çanakkale Ayvacık Tüneli ile 40 dakikalık mesafe 5 dakikada aşılacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan karayolunda bulunan, yaklaşık 40 dakikada katedilebilen Kazdağları rampaları, inşaat çalışmaları süren 2 tünelin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilebilecek...

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

Tüneller Çanakkale-İzmir karayolunu rahatlatacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale-İzmir karayolunda 40 dakikada katedilebilen Küçükkuyu rampaları, yapımı devam eden tünellerin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilecek." dedi.

Çanakkale'de arazi ve konut fiyatları 10 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü, gerek bölgede gerekse Tekirdağ’dan İzmir’e kadar olan yerlerde vasıfsız tarla, imarlı arazi ve konut fiyatlarını 2 ile 10 kat arası artırdı.

Bursa Yıldırım'dan Osmangazi'ye kesintisiz ulaşım!

Bursa trafiğinin rahatlatılmasına yönelik çalışmaları birbiri ardına uygulamaya alan Büyükşehir Belediyesi, Ankara-İzmir karayolu ile Yakın Çevre Yolu kullanılmadan şehrin baştan sona geçilmesine imkan tanıyacak yeni bir projede daha son aşamaya geldi.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Çanakkale-İzmir karayolu Haberi

Çanakkale-İzmir karayolu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale-İzmir karayolunda Ayvacık-Küçükkuyu arasında bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Küçükkuyu rampalarının, yapımı devam eden T1 ve T2 tünellerinin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçileceğini söyledi.


Turan, AA muhabirine, sürücülerin eğimli virajları nedeniyle zorlandığı, kazalara davetiye çıkaran Küçükkuyu rampalarındaki ulaşımı rahatlatmak için yapımına 2016 sonunda başlanan T1 tünelinin, gidiş ve geliş olmak üzere çift yönlü inşa edildiğini belirtti.


Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki tünelin tamamlanmasıyla rampaların eziyet olmaktan çıkacağını ifade eden Turan, "Çanakkale tarihi, turizmi, ormanıyla çok farklı aksta görev yapan bir merkez. Küçükkuyu sahillerimiz olsun, Assos ve Troia hattı olsun çok fazla turistin gelip konakladığı ve gezdiği yerlerden bir tanesi. Özellikle 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü inşaatının başlamasının ardından gözler biraz daha o bölgeye doğru...