18 / 04 / 2024

çanakkale kazdağ göknar otel nerede

çanakkale kazdağ göknar otel nerede

Çanakkale Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtımı büyük ilgi gördü...

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Çanakkale açıklaması: Bölgede stres birikiyor! Dikkat!

Prof. Dr. Naci Görür, dün Çanakkale'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

Çanakkale Köprüsü'nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, açılışını yaptığı ve geçiş ücretini ‘’Sadece 200 liracık’’ diyerek açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü’nden günlük geçen araç sayısı ortaya çıktı. Çanakkale Köprüsü’nde verilen araç geçiş taahhüdü nedeniyle ilk hafta zarar edildiği öğrenildi.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü için son 10 gün! İşte devasa köprünün detayları...

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında Çanakkale'de inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün detaylarını kaleme aldı.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde yol göründü!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Blok montajların tamamlanmasıyla dev köprünün yolu gün yüzüne çıktı. 

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

çanakkale kazdağ göknar otel nerede Haberi

çanakkale kazdağ göknar otel nerede


Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel düzenlenen tanıtım günü ile halkın hizmetine sunuldu.


Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtım günü büyük ilgi gördü. Başta Yenice halkı olmak üzere Çanakkale, Edremit ve Çan ilçelerinden vatandaşların tanıtım gününde kendileri ile olduğunu belirten Yenice Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, “4 katlı, 39 odalı ve 82 yatak kapasiteli otelimiz bünyesinde Şeytan Kaya Tırmanma Parkuru, Kazdağ Yürüyüş Parkuru, At Gezileri, Bisiklet Turu, yüzme havuzu, halı saha ve 80 kişilik konferans salonu gibi çeşitli aktiviteler yapılabilecek alanlarımız mevcut. Bizler bu oteli projelendirirken yalnızca dışarıdan gelebilecek...