29 / 03 / 2024

Yenice'de Kazdağ Göknar Otel açıldı!

Yenice'de Kazdağ Göknar Otel açıldı!

Çanakkale Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtımı büyük ilgi gördü...




Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel düzenlenen tanıtım günü ile halkın hizmetine sunuldu.


Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtım günü büyük ilgi gördü. Başta Yenice halkı olmak üzere Çanakkale, Edremit ve Çan ilçelerinden vatandaşların tanıtım gününde kendileri ile olduğunu belirten Yenice Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, “4 katlı, 39 odalı ve 82 yatak kapasiteli otelimiz bünyesinde Şeytan Kaya Tırmanma Parkuru, Kazdağ Yürüyüş Parkuru, At Gezileri, Bisiklet Turu, yüzme havuzu, halı saha ve 80 kişilik konferans salonu gibi çeşitli aktiviteler yapılabilecek alanlarımız mevcut. Bizler bu oteli projelendirirken yalnızca dışarıdan gelebilecek konuklarımızı düşünmedik, bunun yanında Yeniceli hemşehrilerimizinde hizmetinde olacak modern ve nezih bir yer oluşturmayı hedefledik. Otelimiz restoranını ve içerisinde yapılabilecek aktivite alanlarını Yenice ve bölgemizin hizmetine sunduk. Otelimiz sadece bir konaklama merkezi olarak kalmayacak, Yenice’mize has ürünlerin turistik ürün niteliği kazanması, İlçe halkına istihdam olanağı sunması, ilçemiz ormanlarında bulunan ve alternatif tıpta kullanılan endemik bitki türlerinin tanıtımını yapma yönünde de bir çok misyon üstlenecektir. Ayrıca sırtını Kazdağlarına yaslayan Otelimiz, Spor Kulüplerinin antrenman alanı olarak kullanabileceği orman içindeki doğal parkurları, bünyesinde bulunan Yüzme Havuzu ve Halı Sahası ile gözde bir spor merkezi misyonunu üstlenerek Yenice’mizi Kazdağlarının Turizm merkezi yapacağına inanıyoruz” dedi.


Gerçekleştirilen tanıtım günü nedeniyle Yenice ilçe merkezinden ücretsiz otobüsler kaldırılırken, oteli gezen vatandaşlar, Yenice ilçesinde böyle bir projenin yapılarak hayata geçirilmesinden dolayı son derece memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Veysel Acar'a teşekkür ettiklerini belirttiler. Otele gelen misafirlere çay, sahlep ve kurabiye ikram edildi.



18 Mart Haber


Geri Dön