20 / 04 / 2024

kaz dağları otelleri

kaz dağları otelleri

Çanakkale Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtımı büyük ilgi gördü...

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldı!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

kaz dağları otelleri Haberi

kaz dağları otelleri


Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel düzenlenen tanıtım günü ile halkın hizmetine sunuldu.


Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtım günü büyük ilgi gördü. Başta Yenice halkı olmak üzere Çanakkale, Edremit ve Çan ilçelerinden vatandaşların tanıtım gününde kendileri ile olduğunu belirten Yenice Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, “4 katlı, 39 odalı ve 82 yatak kapasiteli otelimiz bünyesinde Şeytan Kaya Tırmanma Parkuru, Kazdağ Yürüyüş Parkuru, At Gezileri, Bisiklet Turu, yüzme havuzu, halı saha ve 80 kişilik konferans salonu gibi çeşitli aktiviteler yapılabilecek alanlarımız mevcut. Bizler bu oteli projelendirirken yalnızca dışarıdan gelebilecek...