29 / 03 / 2024

kazdağ göknar otel yenice

kazdağ göknar otel yenice

Çanakkale Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtımı büyük ilgi gördü...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Umre fiyatları 2022 belli oldu! Umrede bir günde otel ve yemek masrafı ne kdar olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 yılına ait hac ve umre tarihlerini belirledi. Hac ibadetini yaparak hacı olmak isteyen adaylar ve umre ibadeti yapmak isteyenler söz konusu tarihlerde Suudi Arabistan'ın Mekke şehrindeki kutsal Kabe'ye giderek ibadetlerini yapabilecek.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Gümüşhane Gümüş Otel 29.4 milyon TL'ye satışa çıktı!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Gümüş Otel'i 29 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tatilcilerin gözdesi otel ve villa konseptleri!

2020 yılının ilk yarısında tüm dünya deyim yerindeyse kontaklarını kapattı. Son bir ayda özellikle yeni normale dönerken yaz aylarının en önemli sektörü olan turizm sektörünün geleceği de merak ediliyor.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Biçeroğlu tarafından kuruldu.

kazdağ göknar otel yenice Haberi

kazdağ göknar otel yenice


Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel düzenlenen tanıtım günü ile halkın hizmetine sunuldu.


Yukarı Yenice Mahallesi kenarındaki Kazdağları Ormanları bitişiğinde, Yenice Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halkın hizmetine tanıtım günü ile sunulan 82 yatak kapasiteli Kazdağ Göknar Otel’in tanıtım günü büyük ilgi gördü. Başta Yenice halkı olmak üzere Çanakkale, Edremit ve Çan ilçelerinden vatandaşların tanıtım gününde kendileri ile olduğunu belirten Yenice Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, “4 katlı, 39 odalı ve 82 yatak kapasiteli otelimiz bünyesinde Şeytan Kaya Tırmanma Parkuru, Kazdağ Yürüyüş Parkuru, At Gezileri, Bisiklet Turu, yüzme havuzu, halı saha ve 80 kişilik konferans salonu gibi çeşitli aktiviteler yapılabilecek alanlarımız mevcut. Bizler bu oteli projelendirirken yalnızca dışarıdan gelebilecek...