28 / 03 / 2024

çanakkale seferleri iptal

çanakkale seferleri iptal

Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.Kuzey Ege'deki fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.Boğazdaki diğer hatlarda deniz ulaşımı normal olarak sürüyor.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

TOKİ'nin Çanakkale'deki konut projesi iptal edildi!

Çanakkale merkezde fakir ailelere konut yapılması için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve TOKİ işbirliğinde Çanakkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçen sosyal konut projesi iptal edildi.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

çanakkale seferleri iptal Haberi

çanakkale seferleri iptal


Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyel iptal edildi.


Kuzey Ege'deki fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.


Alınan bilgiye göre, Çanakkale ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ tarafından Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


Boğazdaki diğer hatlarda deniz ulaşımı normal olarak...