25 / 04 / 2024

Çanakkale Seramik ürünleri

Çanakkale Seramik ürünleri

Modern renklerin soft ve romantik tonlarla harmanlandığı ‘Nuxe’ serisi, çizgili ve spiral motifli iki farklı duvar karosunun, rektifiyeli ve ışıltılı dokusuyla stil sahibi mekanlara imza atıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur'dan seramik parke!

Türkiye seramik sektörünün lider markaları Çanakkale Seramik ve Kalebodur, doğal ahşap görünümlü serilerini tek çatı altında topladığı ‘Seramik Parke’ ile ahşabın özel dokusunu ve sıcaklığını seramiğe taşıyor.

Çanakkale Seramik’ten Jakarta ile ihtişamlı mekanlar!

Seramik karoda sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, Endonezya esintileriyle zenginleştirdiği Jakarta serisi ile ihtişamlı mekanlar yaratıyor.Jakarta Serisi, yaşam alanlarına çarpıcı bir görsellik kazandırıyor.

Çanakkale Seramik mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor!

Estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, geleneksel motifleri yeniden yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Maison’ koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Maison koleksiyonu; gösterişli dekor alternatifleri sunuyor.

Çanakkale Seramik Quantum serisini tanıttı!

Çanakkale Seramik Quantum serisini tanıttı. Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, doğanın zenginliği ve de huzur veren ahengini Quantum serisi ile evinize getiriyor...

Çanakkale Seramik Emporio serisini tanıttı!

Yaşam odaklı tasarımlarıyla mekanlara değer katan Çanakkale Seramik, travertenin doğal ve çekici dokusu ile seramiği buluşturduğu Emporio Serisi ile, iç ve dış mekanlarda mükemmel bir atmosfer yaratıyor...

Çanakkale Seramik Emperador Serisi'ni tanıttı!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü mermerlerin dokularını yansıttığı Emperador Serisi ile, zengin yüzey alternatiflerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Doğal malzemeler ve doğala yakın olma arzusu günümüzde çok tercih edilir oldu...

Çanakkale Seramik, Maison Koleksiyonu'nu tanıttı!

Çanakkale Seramik, Maison Koleksiyonu, Natural ve Romance serileriyle mekânlara çarpıcı görsellik kazandırıyor...

Çanakkale Seramik, Maison Koleksiyonu'nu tanıttı!

Çanakkale Seramik, Maison Koleksiyonu, Natural ve Romance serileriyle mekânlara çarpıcı görsellik kazandırıyor...

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale Seramik Marmoles Brillo ile mekanlara asalet geliyor!

Çanakkale Seramik, farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asalet katıyor. Bu koleksiyon geniş doku ve renk seçenekleri, tüm dokularda üretilen dekor ve 3D bordür alternatifleri ile görkemli atmosferler yaratı

Çanakkale Seramik Etoile ile şık ve romantik banyolar!

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Etoile’ ile bahar aylarının canlandırıcı ve pozitif etkisini banyolara taşıyor.

Çanakkale Seramik Serpentine ile doğanın güzelliğini banyolara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, doğadan ilham alarak hayata geçirdiği ‘Serpentine’ serisiyle, evlerde doğaya dönüş hissi uyandırıyor.

Çanakkale Seramik ürünleri Haberi

Çanakkale Seramik ürünleri

Gelişmiş üretim teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, yaşam odaklı tasarımlarıyla sıra dışı banyolar yaratmaya devam ediyor. 


Mekanlarında farklılık yakalamak isteyenler için özel olarak tasarlanan Nuxe serisi, tarzıyla yaşamınıza renk katıyor. Dahası, fırça darbesini hissedeceğiniz, renklerin enerji verdiği çizgili dekorların yanı sıra folklorik ilham kaynaklarıyla seriyi zenginleştiren zarif alternatifler sunuyor. Nuxe serisinin günümüze uyarlanmış spiral motifleri de Çanakkale Seramik’in estetik yorumu ve dinamizmi ile hayat buluyor. 


Seride, 25x75 cm ebadında beyaz, kum, kahve, gri, koyu gri gibi doğal tonlardaki rektifiyeli karolar, kırmızı ve mavi gibi daha sıcak tonlarla harmanlanıyor. Çizgileriyle tüm banyolara sanatsal bir detay getiren Nuxe serisi, birbirine uyumlu bir renk ailesi ile evinizde göz alıcı bir ahenk yaratıyor.