26 / 04 / 2024

çanakkale tesis açılışı

çanakkale tesis açılışı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

çanakkale tesis açılışı Haberi

çanakkale tesis açılışı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi"nin açılış töreninde  konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Çanakkale Belediyesinin 2013'ten beri gelen süreçte 971 riskli yapının dönüştürülmesi için hiçbir ilerleme kaydetmediğini söyledi.

Belediyenin bu binalar için proje ve imar çalışması yapmadığını, sadece yükseklik ve yoğunluk verdiğini söyleyen Kurum, "Biz bugün gittik, vatandaşımıza olması gereken projeye ilişkin bilgi verdik. İnşallah en yakın zamanda Çanakkale'de Ayhan başkanımızı belediye başkanı yapmak suretiyle o dönüşümü de gerçekleştireceğiz." açıklamasında bulundu.

Vatandaşa hizmet etme aşkıyla, gönül belediyeciliğiyle "önce millet" diyen Kurum, "memleket işi gönül işi" diyerek bu projeleri yürütmeyi çabaladıklarını kaydetti.

Bunları yürütürken de tevazu ve samimiyet içinde olmaya gayret ettiklerine değinen Kurum, gönüllere dokunmayan hiçbir işin hizmet sayılmayacağını söyledi.

Bakan Kurum,...