26 / 04 / 2024

Canan Yapı kentsel dönüşüm

Canan Yapı kentsel dönüşüm

Ataşehir'de Canan Residence ve Canan Business projelerini inşa eden Canan Yapı bu kez kentsel dönüşüm projesiyle Suadiye'de... Henüz çalışmaların başlamadığı proje tek blok halinde yükselecek...

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..

Seha Yapı kentsel dönüşüme odaklandı!

Hasılat paylaşımlı ihalelere girmek istediklerini söyleyen İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, "Kentsel dönüşüm ile ilgileniyoruz. " dedi.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

CFR Yapı kentsel dönüşüm danışmanlığında marka oluyor!

Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı yaptığı kentsel dönüşüm danışmanlığıyla da adından söz ettirmeye başladı. CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la hem Bağdat Caddesi'ndeki yüksek kiraları hem de dönüşüm projelerini konuştuk. İşte o röportaj...

Folkart, kentsel dönüşümde aktör olacak!

İzmir'e kazandırdığı prestijli projelerle öne çıkan Folkart Yapı, kentsel dönüşümde de yer alırken, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Kentsel dönüşümde Türkiye ölçeğinde önemli bir aktör olacağız" dedi.

Yiğit Grup'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Diyarbakır kökenli Yiğit Group ile Sinanlı Yapı, kentsel dönüşümde hedef büyüttü. 1.3 milyar değerindeki ilk projelerini Fikirtepe’de hayata geçiren ortakların yeni adresi Yenisahra ve Etiler olacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Canan Yapı kentsel dönüşüm Haberi

Canan Yapı kentsel dönüşüm

Canan Yapı yeni projesini Anadolu Yakası'nda Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde hayata geçirecek. Henüz çalışmaların başlamadığı Canan Suadiye projesinde satışa çıkış tarihi de belirlenmedi. 


Tek blok halinde yükselecek olan Canan Suadiye projesinde konut seçenekleri yer alacak.  Canan Suadiye projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Ataşehir'de 2 proje inşa eden Canan Yapı ilk kez Suadiye'de konut inşa edecek. 



Ataşehir'de yer alan Canan Residence projesini tamamlayan Canan Yapı; yine Ataşehir'de Canan Business projesinin de çalışmalarına devam ediyor. 


Canan Yapı iletişim

Telefon: 0216 499 93 27 - 28 

Web Adresi: http://www.cananyapi.com/

Kübra...