29 / 03 / 2024

Candanoğlu Grup

Candanoğlu Grup

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Candan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Yenibosna, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Candanoğlu Grup Haberi

Candanoğlu Grup


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Candan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kat karşılığı arsa almak parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak.


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:44 Nish İstanbul D Blok...