27 / 04 / 2024

Candaş Avize yeni şubeleri

Candaş Avize yeni şubeleri

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Özelsan Aydınlatma ve Avize Düzce'de mağaza açtı!

Düzce’de faaliyet gösteren Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Vali Ali Fidan “Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştiriyoruz. " dedi.

Candaş Avize yeni şubeleriyle yüzde 20 büyüme hedefliyor!

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Kayseri OSB'ye yeni yol yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. Caddesi ile Kazım Karabekir Mahallesi Avize Sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yolun açılacağını söyledi.

Candaş Avize Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'ne avize üretti!

Türkiye'nin eski aydınlatma firmalarından biri olan Candaş Avize Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'ne avize üretti...

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Candaş Avize yeni şubeleri Haberi

Candaş Avize yeni şubeleri

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı. Ayrıca, ihracatta satışları yüzde 20 artıran firma, söz konusu dönemde 2 milyon dolarlık ihracat geliri elde etti.




Aydınlatma sektöründeki 30 yıllık geçmişini 2008 yılında 'Highlight' adıyla markalaştırdıklarını anlatan Candaş Avize Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şüreka, Highlight'in, perakende ve toptan satışının yanı sıra projelere yönelik aydınlatma tasarımı, üretimi ve uygulamaları ile çözüm sunduklarını söyledi. Otel, AVM, belediye, konut ve işyeri gibi bireysel ve kurumsal alanlara farklı boyutlar kazandırarak, aydınlatma sektörüne yön verdiklerine işaret eden Şüreka, koleksiyonlarının Arte di Murano, Voltolina, Asfour, Metallux, Swarovski, Artemide ve Roberto Cavalli gibi her biri kendi alanında uzman 33...