19 / 04 / 2024

Canımova

Canımova

Yalova'ya kurulması planlanan Taşıt Yan Sanayi, Çiçekçilik Tarıma Dayalı İhtisa, Gemi İhtisas ve Bilişim OSB'lerin kentteki işsizlik sorununu ciddi oranda çözeceği belirtildi

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Şişli, Eskişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Hasan Can'a Anadolu yakası belediye başkanlarından ziyaret!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti.

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Erol Küçüker: Asansörlerin yüzde 90'ı can güvenliği riski taşıyor!

Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor tüyler ürpertti. Raporda kentteki asansörlerin yüzde 90'ının can güvenliği için risk taşıdığı saptanırken asansörlerin bakımına yöneticiler de duyarsız kaldı

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Sibel Can'ın villası dekorasyon yüzünden davalık oldu!

Sibel Can' ın villasını dekore ettirdiğini söylediği şirkete haksız rekabet davası açan mimar Serpil Cerrahoğlu, Yargıtay' ın itirazına rağmen 10 bin lira tazminata hak kazandı...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Hasan Can: İstanbul Finans Merkezi arazisi 6 yıldır bize ait!

İstanbul Finans Merkezi'nin Ümraniye Belediyesi'ne bağlanmasına CHP'li Ataşehir Belediyesi'nden gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Burası Ümraniye Belediyesi'ne ait" dedi...

Canımova Haberi

Canımova

Türkiye'de işsizlik oranı 2010 yılı TUİK verilerine göre yüzde 11.9 iken, Yalova'da bu oran yüzde 14.4 şeklinde gerçekleşti. 2011 yılı TUİK verileri henüz açıklanmadı, ancak Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nde 2011 yılı kayıtlı işsiz sayısı 8 bini buldu. Kentteki işsizliği tetikleyen nedenlerin başında yatırım eksikliğinin geldiğine işaret eden Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Canımova, 4 yeni OSB'nin bu anlamda büyük bir boşluğu dolduracağını bildirdi.


Canımova, Yalova'da işsizlik oranının 2009 yılı TUİK verilerine göre yüzde 17.8 olduğunu, 2010'da bu rakamın yüzde 14.4'e gerilediğini söyledi. 2009-2010 tarihleri arasında yüzde 3.4 düşüş gerçekleşmesine karşın kentteki işsizlik oranının yüzde 11.9 olan Türkiye ortalamasının üzerinde seyrettiğini belirten Canımova, "2010 yılı TUİK verilerine göre, Yalova işsizlik oranında ülke genelinde 7'inci sırada...