26 / 04 / 2024

Çankaya 2014 projeleri

Çankaya 2014 projeleri

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü' ne bağlı ekipler, ilçede yer alan mahallelerde imar planı ve yol profili düzenlenmiş yerlerin yol açım çalışmalarına aralıksız devam ediyor...

Çankaya’daki Başbakanlık konutu 6 yıl önce 8 milyon TL'ye yenilendi, yine yenileniyor!

Başbakanlık lağvedilince Çankaya’daki Başbakanlık konutu boş kaldı. TBMM Başkanı eski Başbakanlık konutuna taşındı. Meclis Başkanlık Konutu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın oldu. 2014'te sıfırdan yaptırılan konut şimdi yeniden onarılıyor.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Ankara Çankaya'ya 26 yeni park!

Üçüncü yılına yeni yatırım projeleri ile giren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı süren ve 2016 yılında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak parklarda incelemelerde bulundu.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Nefis Çankaya Evleri görücüye çıktı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent konut sektörünün öne çıkan firmalarından olan YP İnşaat, son projeleri Nefis Çankaya Evleri’ni de görücüye çıkardı.

YP İnşaat, Nefis Çankaya Evleri'ni görücüye çıkardı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent konut sektörünün öne çıkan firmalarından olan YP İnşaat, son projeleri Nefis Çankaya Evleri’ni de görücüye çıkardı.

Nefis Çankaya Evleri görücüye çıktı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent konut sektörünün öne çıkan firmalarından olan YP İnşaat, son projeleri Nefis Çankaya Evleri’ni de görücüye çıkardı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya'nın inşaatını tamamladı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği ‘ Ankara Çankaya’ projesinde inşaat süreci tamamlandı. Ekim 2014’te satışa sunulan konutların yüzde 25’i satıldı.

Onur Öngün: Çankaya gayrimenkulde değer kaybediyor!

Başkent Ankara'da yeni konut projeleri değerine değer katarken, nüfusun önemli bölümünü barındıran ve Çankaya'da yoğunlaşan çoğu 30-40 yıllık 3-4 katlı eski yapılar özellikle son 10 yıldır aynı fiyat aralığında kaldı.

Çankaya Belediyesi 9 kaçak yapıyı yıktı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi 2014 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi...

Çankaya'da 9 kaçak yapı yıkıldı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Çankaya'da kaçağa geçit yok!

Ankara Çankaya Belediyesi 2014’te 9 gecekondu yıkımı gerçekleştirdi, 39 baz istasyonunu da kaldırdı. İzinsiz konulan yahut kaldırılması kararlaştırılan baz istasyonlarına da ekipler anında müdahale gerçekleştirdi.

Çankaya 2014 projeleri Haberi

Çankaya 2014 projeleri

Çankaya'da yol açma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, vatandaşların memnuniyeti göz önünde tutularak yapılan çalışmalarda yer tespitleri yapılan, incelemeler sonucu sorunsuz bölge konumunda bulunan yerlerde iş planı gereği yol açım çalışmalarını sürdürürken son olarak Seylanbağları, Mürsel Uluç, Keklikpınarı, İlker ve Öveçler Mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. 


Bölgelerde yol açım çalışmalarının yanı sıra bozulan yollarda ve gecekonduların yoğun olduğu bölgelerde malzemeli bakım çalışmalarını da planlar doğrultusunda gerçekleştiren ekipler, boş alanlarda ve gecekondularda oluşan moloz yığınlarını da çevre düzenlemesi çerçevesinde temizliyor. 


Çankayalı vatandaşların sorunsuz şekilde yaşayabilmeleri için özverili biçimde çalışmalarına devam eden ekipler; dozer, silindir. greyder ve kamyondan oluşan ekipmanlarla 2014 yılının ilk 2 aylık biriminde 2.5 kilometre yeni yol açtı. Yeni imar alan ve yapılaşması devam eden bölgelerde yol açım çalışmasını bitiren ekipler hiç vakit...