29 / 03 / 2024

Çankaya Belediyesine ait kaçak tesis yıkılacak mı

Çankaya Belediyesine ait kaçak tesis yıkılacak mı

Çankaya Belediyesi’ne ait kaçak tesise çevik kuvvet eşliğinde girme kararı alan Mamak Belediyesi, Başkan Taşdelen’e 14 Nisan’a kadar son bir şans daha tanıdı.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satışa çıktı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesine ait olan 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor. Peki Gümüşhane'de yer alan arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

O ildeki arsalar satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 2 adet arsa satışa çıkarıldı. İhale açık ya da kapalı usül olarak artırma usulüyle gerçekleşecek.

O ilde 4 arsa satılıyor! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan 4 adet arsa satışa unuluyor. Peki Denizli'de yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Çankaya Belediyesi'nden 33.4 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 26 gayrimenkulü 33 milyon 399 bin TL'ye satıyor...

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Çankaya Belediyesine ait kaçak tesis yıkılacak mı Haberi

Çankaya Belediyesine ait kaçak tesis yıkılacak mı

CHP'li Çankaya Belediyesi, Mamak sınırları içerisinde kendisine ait araziye kurduğu altyapı tesisini 2002'den bu yana kaçak olarak işletiyordu. Mamak Belediyesi, Çankaya Belediyesi'ne İmrahor Vadisi yakınlarında kurduğu kaçak tesisteki ruhsatsız yapılaşmalar ve çevre kirliği nedeniyle 15 bin TL para cezası keserek tesisin tahliye edilmesini istedi. Bunun üzerine Çankaya Belediyesi, verdiği cezalar ve kararların ardından Mamak Belediyesi'ni 6 defa dava etti.


VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Verilen cezaları ve kararları inceleyen Ankara 16. İdare Mahkemesi, Mamak Belediyesi'nin aldığı kararlarda hukuka aykırılık olmadığını tespit etti. Davaların kazanılmasının ardından Mamak Belediyesi yetkilileri eski Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile görüştü. Görüşmenin ardından 3 yıl önce Çankaya Belediyesi tesisi Karataş Mahallesi'ne taşıma kararı aldı. Bülent Tanık döneminde verilen sözün yerine getirilmemesinin ardından yıkım ekipleri ile kaçak tesise giden...