28 / 03 / 2024

çankaya lodumlu satılık arsa ihalesi

çankaya lodumlu satılık arsa ihalesi

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Çankaya'daki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Kuzu Effect Çankaya satılık!

426 adet daireden oluşan Kuzu Effect Çankaya satılık daire fiyatları 680 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 30 bin 739 metrekarelik alanda yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara satılık!

Çankaya Kumru Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Barış Manço Parkı'nın hemen yanında bulunan proje tek bloktan oluşuyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Çankaya Mahall Ankara satılık dükkan!

Toplam 40 bin 628 arsa lanı üzerinde yükselen projede dairelerin tipleir 2+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çankaya Mahall Ankara satılık dükkan büyüklükleri 70,10 metrekareden başlıyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan!

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan alanları 70,10 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Çankaya Ankara Marina satılık ev!

Marina Towers etabı 912 adet daireden meydana gelen projede peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Çankaya Ankara Marina satılık ev tipleri 1+1'den 7,5+1'e farklılık gösteriyor.

çankaya lodumlu satılık arsa ihalesi Haberi

çankaya lodumlu satılık arsa ihalesi

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından Çankaya Lodumlu Mahallesi'nde yer alan kreş alanı imarlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Tahmini bedeli 3 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 20 Eylül'de yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğünden:


1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ve kira ihaleleri 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile; 20/09/2017 tarihinde saat 09:00'dan itibaren yukarıda belirtilen saatlerde sırasıyla Defterdarlık İhale Salonunda, Anıt Emlak Müdürlüğünce oluşturulacak komisyonca yapılacaktır.

2 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;

a) Gerçek kişilerde: Yasal yerleşim yeri belgesi (İkametgâh ilmühaberleri), tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri ve TC kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi,

b) Tüzel kişilerde ise; İdare merkezlerinin bulunduğu yer...