25 / 04 / 2024

Çankaya Maidan ne zaman teslim

Çankaya Maidan ne zaman teslim

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Sinpaş Boulevard Çankaya ekim ayı fiyat listesi!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Sinpaş Boulevard Çankaya’nın fiyatları ne kadar, Sinpaş Boulevard Çankaya nerede? İşte detaylar…

Koray GYO Ankara Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Ankara Çankaya Projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Koray GYO'nun Ankara Çankaya Projesinin değeri kaç lira oldu? İşte cevabı...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya'nın 2021 gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Ankara Çankaya'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri 125 milyon TL olarak belirlendi. KDV dahil ise 147 milyon 500 bin TL değer biçildi. 

Koray GYO'nun Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Ankara Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün KDV hariç pazar değeri 48 milyon 645 bin 827 TL, KDV dahil pazar değeri 57 milyon 402 bin 76 TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Çankaya binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Çankaya binasının değeri...

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu...

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Çankaya Maidan ne zaman teslim Haberi

Çankaya Maidan ne zaman teslim

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yer alıyor.


Çankaya Maidan kat planları

İçerisinde home office, ofis ve mağazanın yer aldığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. 4 blok şeklinde yükselen proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor.


Maidan Ofisleri nerede?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje konum bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. Toplam 530 adet ofis ve home ofisin bulunduğu projede 68 adet mağaza da yer alıyor.


Ankara Maidan sosyal alanları

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu projede sosyal seçenekleri arasında güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Çankaya Maidan ne zaman teslim?

Teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan projede...