24 / 04 / 2024

çankaya mozaik park evleri

çankaya mozaik park evleri

Park Mozaik projesinde lansman fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişiyor. Proje 885 daire ile 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak inşa ediliyor.

Park Mozaik satılık daireler!

Çankaya'da hayata geçen 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak yükselen Park Mozaik Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile hayata geçiyor.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Çankaya Maltepe Park AVM yine satılamadı!

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, bir türlü kâra geçiremediği Maltepe Park AVM’yi ikinci kez satışa çıkardı. 149 milyon TL’lik AVM satılabilsin diye 91 milyon TL’ye indirildi ama alıcı çıkmadı.

Çankaya Ördekli Park 24 Aralık'ta açılacak!

Çankaya Belediyesi, baştan aşağı yenilediği ve Maltepe bölgesinin en büyük parklarından olan Ördekli Park’ı yeniden hizmete sunmak için gün sayıyor.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Çankaya Hasret Gültekin Parkı Eylül'de açılıyor!

2 Temmuz 1993 yılında Sivas katliamında hayattan koparılan Halk Ozanı Hasret Gültekin'in adı Çankaya'da bir parkta yaşayacak. Parkın Eylül ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Çankaya Cevizlidere'ye yeni park!

Cevizlidere’ye park yapılması konusunda plan düzeyindeki çalışmaların bir süredir devam ettiğini de kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Araziyle ilgili sorunu çözdüğümüz zaman oraya park yapılacak." dedi

Çankaya'daki Ördekli Park yenileniyor!

Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Park Mozaik Konutları Yaşamkent ödemeler!

Park Mozaik Konutları Yaşamkent projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor. 885 konutluk Park Mozaik Konutları'nda fiyatlar 680 bin liradan başlıyor...

Çankaya Ördekli Park yenileniyor!

Çankaya’nın önemli parklarından Maltepe Bölgesinde bulunan Ördekli Park’ta revizyon çalışmaları başladı. Baştan aşağı yenilenecek park, bölge halkına yeni haliyle hizmet verecek.

Yaşamkent Park Mozaik ev fiyatları!

Yaşamkent Park Mozaik ev fiyatları 680 bin liradan başlayarak değişiyor. Tepe-Mesa Ortaklığı'nın Park Mozaik projesinde ilk etap bu yıl sonu tamamlanacak...

çankaya mozaik park evleri Haberi

çankaya mozaik park evleri

74 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Park Mozaik projesinde 885 daire bulunuyor. Proje Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçiyor.


Park Mozaik projesi Tepe İnşaat ile Mesa Mesken inşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Proje 3 kule ve 6 katlı 10 bloktan meydana geliyor.


Ankara Park Mozaik projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak farklı büyüklüklerde daireler satışa sunuluyor. Projenin lansman fiyatları şöyle;


En küçük daire 410 bin TL, En büyük daire ise 1 milyon 19 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.


Park Mozaik projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, otopark bulunuyor. Dairelerin teslimi 2016 Aralık ayında yapılacak.


Park Mozaik iletişim

Telefon:...