29 / 03 / 2024

Çankaya West Gate Residence satılık

Çankaya West Gate Residence satılık

West Gate Residence Çankaya fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı West Gate Residence projesinde 700 daire bulunuyor...

West Gate Residence Çankaya fiyatları!

West Gate Residence Çankaya fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı West Gate Residence projesinde 700 daire bulunuyor...

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

West Gate Ankara iletişim!

Toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazadan oluşan proje 38 bin 840 metrekare arsa üzerine yayılıyor. West Gate Ankara iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0312 241 34 81 olarak belirlendi.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

West Gate Konutkent satılık!

West Gate Konutkent satılık ev fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence Ankara projesinde 700 adet daire yer alıyor...

West Gate Ankara fiyat!

West Gate Ankara fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Arsa alanı 38 bin 840 metrekare olarak belirlenen projede 12 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

En güvenli yatırım konut!

West Gate Genel Müdürü Yaşar Aksoy, yatırım konusunda konut alımının en güvenli yatırım aracı olduğunu belirterek" Yeni projelerde fark yaratan şirketler, yarışta bir adım önde olacak" dedi.

Türkiye'de konut yatırımına ilgi artacak!

Siyasi istikrarın, banka faiz oranları ve şartlarının daha avantajlı olacağını gösterdiğini söyleyen West Gate İnşaat Satış Müdürü Elvan Özaydın, konut almak için doğru zaman olduğunu söyledi. Özaydın, konuta ilginin arttığını belirtti.

West Gate Residence Ankara satılık ev!

West Gate Residence Ankara satılık ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplamda 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından oluşan proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Ankara West Gate'de yaşam başlıyor!

Ankara'da beş yıldızlı otel konforunda lüks bir hayatın kapısı West Gate'de 3 kulede 747 konut bulunuyor. Ankara'nın gelecek vizyonu West Gate; zevkli tasarımı, rengarenk peyzajı ile fark yaratırken, ödemede de kolaylıklar sunuyor.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

West Gate Residence Ankara satış ofisi!

West Gate Residence Ankara satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. West Gate Residence projesi toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından meydana geliyor...

Ankara West Gate Residence'da peşinatsız kampanya!

Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde yer alan West Gate Residence, 60 ayda 0.69 faiz oranı ve peşinatsız ödeme kolaylığı ile beş yıldızlı otel konforu sunuyor.

Çankaya West Gate Residence satılık Haberi

Çankaya West Gate Residence satılık


33 katlı üç blok inşa edilen West Gate Residence projesi Ankara Çankaya ilçesine bağlı Konutkent Mahallesi'nde inşa ediliyor. Doğukan Yapı'nın West Gate Residence projesinde 700 daire ve 43 dükkan yer alıyor.


Ankara West Gate Residence projesinde konut teslimleri yapıldı. Banka kredisi kullanarak ödemelerin gerçekleştirildiği West Gate Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi.



West Gate Residence Çankaya fiyatları!


West Gate Residence Çankaya fiyatları 1+1 dairelerde 370 bin TL ile 490 bin TL, 2+1 dairelerde 680 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Mini golf sahası, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıların bulunduğu West Gate Residence Ankara projesi 38 bin 840 metrekare alanda inşa edildi.



Adres: Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet...