25 / 04 / 2024

çankaya yol açma

çankaya yol açma

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü' ne bağlı ekipler, ilçede yer alan mahallelerde imar planı ve yol profili düzenlenmiş yerlerin yol açım çalışmalarına aralıksız devam ediyor...

Ankara Çankaya'da yol açım çalışmalarına devam ediliyor!

Çankaya Belediyesi, imar yapılanması tamamlanmamış mahallelerinde yol açım çalışmalannı sürdürüyor...

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Paşabahçe, Çankaya'da yeni mağaza açtı

Paşabahçe Mağazaları, Çankaya’da yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 400 metrekarelik alana sahip olan Çankaya Paşabahçe Mağazası, yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 4 bin ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

Adapazarı'nda 150 yeni yol açılacak!

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak.

Faturalarda açma kapama bedeli iadesine red!

Kamu Denetçiliği Kurumu, ödenmemiş faturalar nedeniyle suyu kesilen başvurucunun, kendisinden tahsil edilen "açma kapama" bedelinin iadesi talebini reddetti.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi merkez ve çevresinde özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde planlama ve program dahilinde, kamulaştırması tamamlanan yerlerde yol açma çalışmaları başlatıldı.

Malatya Tecde Şentepe'de yeni yol açılıyor!

Sağlıklı şehirleşmenin, planlı büyümenin vazgeçilmez unsuru olan yolları, Malatya’ya kazandırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, fiziki açıdan hızla gelişen Tecde Şentepe’de yeni yol açma çalışması yapıyor.

çankaya yol açma Haberi

çankaya yol açma

Çankaya'da yol açma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, vatandaşların memnuniyeti göz önünde tutularak yapılan çalışmalarda yer tespitleri yapılan, incelemeler sonucu sorunsuz bölge konumunda bulunan yerlerde iş planı gereği yol açım çalışmalarını sürdürürken son olarak Seylanbağları, Mürsel Uluç, Keklikpınarı, İlker ve Öveçler Mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. 


Bölgelerde yol açım çalışmalarının yanı sıra bozulan yollarda ve gecekonduların yoğun olduğu bölgelerde malzemeli bakım çalışmalarını da planlar doğrultusunda gerçekleştiren ekipler, boş alanlarda ve gecekondularda oluşan moloz yığınlarını da çevre düzenlemesi çerçevesinde temizliyor. 


Çankayalı vatandaşların sorunsuz şekilde yaşayabilmeleri için özverili biçimde çalışmalarına devam eden ekipler; dozer, silindir. greyder ve kamyondan oluşan ekipmanlarla 2014 yılının ilk 2 aylık biriminde 2.5 kilometre yeni yol açtı. Yeni imar alan ve yapılaşması devam eden bölgelerde yol açım çalışmasını bitiren ekipler hiç vakit...