23 / 04 / 2024

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 50'nin üzerinde mega projesiyle kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor. Dinç, bölgede kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Çankırı Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor!

"Her Yıl Her Okula Bir Proje" sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Çankırı Belediyesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi' ne 8 adet bank verilirken, okul bahçesine bin metrekare asfalt döktü...

İrfan Dinç kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 Yerel Seçim Adayları arasında yer alan Çankırı Belediyesi mevcut başkanı İrfan Dinç kimdir? İrfan Dinç, belediye başkanlığına ne zaman seçildi?

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Haberi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç

Çankırı'nın AK Parti'li Belediye Başkanı İrfan Dinç, 50'nin üzerinde mega projesiyle kentin çehresini adeta değiştirmiş. Havası en kirli il olan Çankırı'yı, Türkiye'de en temiz havaya sahip il yapmış. Başkan Dinç'in en büyük hayali ise Ilgaz Dağı'na Davos'u getirmek ve Tuz Mağara'sını dünyaya tanıtmak.


Üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Halk neden sizden vazgeçmiyor?


Siyasetimizin temel prensibi, insanımıza hizmet etmek ve dualarını almak. Tek hedefiniz hizmet ve insanları mutlu etmek olunca tercih ediliyorsunuz. Çankırı’da dokunmadığımız hiçbir şey yok. Hem büyük projelere imza attık hem halkın yanında olduk.


Neler yaptınız mesela? 


Belediyecilik için doğumdan ölüme kadar yapılan hizmet derler. Bunu bir adım öne aldık, anne karnında başladık. Maddi imkanı olmayan hamile anneleri tespit ettik. Bir çocuğun anne karnında alması gereken besin değeriyle süt miktarı ne kadarsa...