16 / 04 / 2024

Çankırı belediye

Çankırı belediye

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Çankırı TCDD Müzesi için çalışmalar başladı!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da TCDD’nin muhtelif kademelerinde çalışmış emekli personellerle bir araya gelerek TCDD Müzesi ile ilgili bilgi verdi.

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Çankırı Caddesi kamulaştırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Periscope'deki sosyal medya hesabından Ankaralıların sorularını yanıtladı. Gökçek, Çankırı Caddesi'nin kamulaştırılacağını söyledi.

Çankırı Belediyesi'nin kent çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarını yeni yollarına kavuşturuyor. Yeni yerleşim alanlarının kurulduğu bölgelerde planlı bir çalışma yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Feslikan Bölgesine 4 yeni yol daha yapıyor.

Çankırı'da cam seyir terası yapılıyor!

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje hakkında açıklama yaptı.

Çankırı'daki 16 ulaşım projesi tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Ilgaz Tüneli'nde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çankırı'da, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Çankırı Aşiyan Köprüsü'nde sona gelindi!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelik’in Aşiyan Köprülü Kavşak Projesinin akıbetini sorması üzerine, “Aşiyan Köprülü Kavşak Projemizde ciddi bir süreç ve artık sonuna geldik. Bu zamana uzamasının sebebi uzun süren prosedürler” dedi.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Çankırı Belediyesi asfalt üretimine başlıyor!

Yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayan Çankırı Belediyesi kendi asfaltını üretmeye hazır. İlk deneme üretimi, dijital tekniklerin kullanıldığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Çankırı belediye Haberi

Çankırı belediye

Çankırı Belediyesi konut projeleri için yapılan çalışmaları düzenlenen toplantı ile paydaşlarına duyurdu. 

Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. 

Toplantıda konuşan Başkan İrfan Dinç, konut talebi, kentsel dönüşüm ve uydu kent için büyükşehirlere proje hazırlayan bir firma ile çalıştıklarını belirterek, "Seçim biter bitmez etüt çalışmaları için talimat vermiştim. 

Bugün de hazırlanan bu çalışmayı ilgili kurumlara sunuyoruz. Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi için ortaya çıkan konut talebini hazırlanan uydu kent projesi ile çözeceğiz" diye konuştu. 

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarını belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından-proje-için düğmeye basılacağını söyledi.'"^1'" Uydu kent ve toplu konut projeleri ile ilgili çalışmaları...