20 / 04 / 2024

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.



Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yeni üretim ilk deneme asfaltı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü.  


Geçtiğimiz yıl tretuvar ve yağmurlama şebeke hattı tamamlanan yeni yerleşim alanlarında diğer kurumların gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt kaplaması gerçekleştirildi. Buğday Pazarı Mahallesi Nar Sokak, Çay Yolu Caddesi kavşak çalışması ve Aksu Mahallesi Aybüke Sokak’ta yapılaşmanın bitmesi üzerine ekiplerce ihtiyaç duyulan alanlara üç gün içerisinde 3000 ton asfalt atıldı. Yeni yerleşim bölgelerinde ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda çalışmalar, aralıksız devam ediyor.   


Belediye Başkanı İrfan Dinç, her geçen gün büyüyen Çankırı’da yeni yerleşim yerlerinin gelişmesini sağlamaya önem verdiklerini belirtti.  




Anayurt


Geri Dön