26 / 04 / 2024

Çankırı alt yapı

Çankırı alt yapı

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...

Çankırı'da bozuk zemine yapıldığı için yıkılan silo hakkında soru önergesi!

Tarım Orman Köyişleri Bakanlığı, Çankırı’da 2012'de hububat silosu yaptırdı. Fakat zemin etüdü olmadan bozuk zemine yapılan silo hizmete alınmadan çöktü. Silo için harcanan milyonlarca TL de uçtu...

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Neden altına yatırım yapılır? Neden dolara yatırım yapılmaz?

Tebernüş Kireçci bugün saat 16.00'da doların tarih süreci ışığında dolara neden yatırım yapılmaz? Altına neden yatırım yapılır?" konusunu anlatacak.

TOKİ Çankırı Orta alt gelir 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor. Projede 46 adet konut mevcut.

 Çankırı orta alt gelir son başvuru tarihi 2019!

Çankırı orta alt gelir son başvuru tarihi 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konut sayısı 98.

TOKİ Çankırı Orta alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi.

Çankırı Orta alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Çankırı Orta alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Çankırı Orta 2019 alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı alt yapı Haberi

Çankırı alt yapı

Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yeni üretim ilk deneme asfaltı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü.  


Geçtiğimiz yıl tretuvar ve yağmurlama şebeke hattı tamamlanan yeni yerleşim alanlarında diğer kurumların gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt kaplaması gerçekleştirildi. Buğday Pazarı Mahallesi Nar Sokak, Çay Yolu Caddesi kavşak çalışması ve Aksu Mahallesi Aybüke Sokak’ta yapılaşmanın bitmesi üzerine ekiplerce ihtiyaç duyulan alanlara üç gün içerisinde 3000 ton asfalt atıldı. Yeni yerleşim bölgelerinde ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda çalışmalar, aralıksız devam ediyor.   


Belediye Başkanı İrfan Dinç, her geçen gün büyüyen Çankırı’da yeni yerleşim yerlerinin gelişmesini sağlamaya önem verdiklerini belirtti....