25 / 04 / 2024

çankırı konutları

çankırı konutları

Çankırı'da TOKİ tarafından emekliler için 364 konut yapılacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi.

İrfan Dinç: Çankırı'da yeni konut hamlesi başlattık!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir konut hamlesi başlattıklarını açıkladı. 700 konutun ihalesi hemen gerçekleştirilerek inşasına başlanacak...

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

10 soruda TOKİ Çankırı Orta sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Orta projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Orta projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Orta 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Çerkeş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Çerkeş kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş 100 bin konut projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

Çankırı Orta TOKİ 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Çankırı Orta alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi.

Çankırı TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Çankırı Orta 2019 alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Çankırı TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı başvuruları 27 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 27 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı başvuruları 27 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda teslimler başlıyor!

Çankırı Atkaracalar TOKİ'de yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

çankırı konutları Haberi

çankırı konutları

Çankırı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için 364 konut yapılacak. 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi. Konutların yapımıyla ilgili ihalenin haziran ayında yapılacağını ifade eden Dinç, "Bir taraftan kent merkezindeki 2. etap inşaat çalışmaları devam ederken diğer yandan da girişimlerimiz sonucu projelendirilen İnaç köy bölgesindeki 571 konutun ihalesine çıkıldı. İnaç köydeki projede 571 konut, bir cami ve 2 ticaret merkezi olarak projelendirilen çalışmalarda bu dairelerden 364'ü 2+1 olarak emeklilere yönelik, 207'si de 3+1 olarak vatandaşlara satışa sunulmak üzere planlandı" diye konuştu.



Ankara Son Söz



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Belediye Başkanı İrfan Dinç'in girişimleri ile naşoakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilimizdeki emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin...