26 / 04 / 2024

Çankırı öğrenci yurtları

Çankırı öğrenci yurtları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı iline yapılan öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve de Yurtlar Genel Müdürlüğü' ne teslim edildi.

İBB’nin öğrenci yurtlarına yüzde 36,8 zam

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam yapılması kararlaştırıldı. İşte detaylar...

Öğrenci yurtlarındaki en büyük sorun, küçük odalar!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ile Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360’ta yaptıkları “Karşılanmamış Beklentiler” başlıklı sunumlarında öğrenci yurtları hakkında açıklamalar yaptı.

Öğrenci yurtlarının denetimi TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, öğrenci yurtlarının denetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Çankırı'daki öğrenci yurdunda asansör düştü!

Çankırı Karatekin Üniversitesinde, kız öğrenci yurdundaki asansörün düşmesi sonucu yaralanan öğrenci sayısının 11 olduğu belirlendi.

Çankırı Emir Karatekin Yurdu futbolcu Murat Dönmez'e satıldı!

Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Özel Emir Karatekin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun 1 bloğu geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da eski futbolcu Murat Dönmez'e satıldığı ortaya çıktı.

Öğrenci yurtları gayrimenkul yatırımı açısından yeni fırsat!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanları, Türkiye’de son yıllarda özel üniversitelerin sayısında hızlı bir artış olduğunu, ancak öğrenci yurtlarının gerek devlet gerekse özel yurt bazında aynı hızla artmadığını ifade ediyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yer alan açıklamaya göre, Çankırı İli Kurşunlu ilçesinde yapı müteahhidi Mehmet Ali ÜNAL-Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi.

Çankırı öğrenci yurtları Haberi

Çankırı öğrenci yurtları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı iline yapılan öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


3 bloktan oluşan ve 1000 kişilik öğrenci kapasiteli Gümüşhane Öğrenci Yurdu, Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerine üst seviyede konforlu bir barınma imkânı sağlıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: “Toplam 33 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 15 milyon 243 bin liraya mal oldu. 1000 öğrenciye hizmet verecek yurt kampüsünde 8 katlı 3 adet yurt bloğu, 3 katlı 1 adet sosyal tesis bloğu, 1 adet danışma binası, 1 adet teshin merkezi ve 1 adet sarnıç bulunuyor.” dedi.


Bakan Güllüce: “Yurt blokları 3 bloktan ve bodrum + zemin + 7 kattan oluşuyor, 3 bloktaki öğrenci sayısı 1000 kişi olup, her...