19 / 04 / 2024

Canyon Ranch bodrumda wellness otel mi açacak

Canyon Ranch bodrumda wellness otel mi açacak

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

'Her daireye otopark' konusunda çok sıkı denetimler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: " Bodrumda iki kat daha yapıldığında emsalden saymayacağız. Bahçe mesafelerinin içerisini otopark olarak düzenlediğinde onları emsalden saymayacağız. İki bina birleştiğinde tamamıyla altlarını otopark yaptıklarında emsalden saymayacağız. " dedi.

Michel Jackson’ın evi 67 milyon dolara tekrar satışa çıktı!

Michel Jackson’ın 17 sene kullandığı Neverland Ranch isimli evi satılamamıştı. 100 milyon dolar olan fiyatı 67 milyon dolara indi. Malikane yeniden satışa çıktı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Ünlü isimler bu projeden ev alıyor!

Dünyanın en ünlü sağlık yaşam merkezi Canyon Ranch Avrupa’daki şubesi için Türkiye’yi seçti. Capital Partners’in proje sahibi olduğu ve toplamı 2.5 milyar doları bulacak projenin ilk etabı 250 milyon dolar yatırımla açıldı.

Karolina Kurkova Canyon Ranch Wellness Resort'tan ev aldı!

Tatil için Türkiye’ye gelen Karolina Kurkova, Canyon Ranch Wellness Resort Kaplankaya'dan 15 milyon liraya villa aldı. Evinde Türk dostlarını ağırlayan ünlü model, misafirperverliğiyle bizden biri oldu..

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı.

Canyon Ranch bodrumda wellness otel mi açacak Haberi

Canyon Ranch bodrumda wellness otel mi açacak

Dünyaca ünlü otomotiv üreticisi ABD'li General Motors'un (GM) efsane ismi Türkiye'de otel açacak. GM'in 107 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni de yöneten Susan Docherty, Bodrum'da wellness oteli için gün sayıyor. 6 ay önce GM Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak turizm şirketi Canyon Ranch'ın direksiyonuna geçen Docherty, Bodrum'daki tesisle de markanın ilk uluslararası otelini hizmete almış olacak. 


BODRUM'U MERAK EDİYORLAR 

Türkiye'yi seçmelerinin nedenini turizmdeki potansiyel olduğunu dile getiren Docherty, "Global wellness sektörü 3.4 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştı. 1990'lı yıllarda Avrupa'da yaşarken herkes Fransız Rivierası veya Mallorca'ya gitmek istiyordu. Şimdilerde ise uluslararası anlamda seyahat edenler Türkiye'yi merak ediyor. Burası ilginç bir yer ve burada yaşamaya karar verenlerin sayısı da artıyor" dedi. 2016'nın yaz döneminde açılacak Bodrum...