29 / 03 / 2024

Canzade Yapı nerede

Canzade Yapı nerede

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muratcan Özcan Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 150 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ortaköy, Mecidiye Mahallesi' nde kuruldu.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Dap Yapı nerede?

Metropark Teknik Yapı nerede?

7 blok halinde yükselen Metropark Rezidans Konut toplam 1.270 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul'da inşa ediliyor. Peki Metropark Teknik Yapı nerede?

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muratcan Özcan Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 150 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ortaköy, Mecidiye Mahallesi' nde kuruldu.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Sur Yapı İlkbahar Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 184 bin TL’den başlangıç gösterdiği Sur Yapı İlk Bahar Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sur Yapı İlkbahar Evleri nerede?

Folkart Yapı Folkart Life Bornova nerede?

Folkart Life Bornova'da banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Folkart Yapı Folkart Life Bornova nerede?

Canzade Yapı nerede Haberi

Canzade Yapı nerede

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muratcan Özcan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.


Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında özel ve resmi kuruluşlara her nevi bina, altyapı işleri, fabrika tesisleri rafineri dolum tesisleri, boru hatları, benzin istasyonları, baraj, köprü, liman, havaalanı, yol, kanal, depo, antrepo, çevre düzenleme, şehir planı, şehir inşası vs. ile her nevi inşaatlar yapmak, her türlü mekanik tesisat, havalandırma tesisatı ve elektrik tesisatı alt ve üst yapılarını yapmak,her türlü iksa, fore kazık ve ankraj işleri ile strut borulama işleri ile hafriyat işleri yapmak, her türlü restorasyon ve onarım işlerini götürü bedel anahtar teslimi olarak yapmak, taahhütlere girmek, bunların tamamı...