29 / 03 / 2024

çapa ve cerrahpaşa yıkılıyor

çapa ve cerrahpaşa yıkılıyor

Dönüşüm kapsamında yenilenmesi planlanan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi 1,5 yıldır Anıtlar Kurulu’ndan onay bekliyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan projeye onay çıkar çıkmaz start verilecek…

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

Pınar Saip: Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri depreme dayanıklı hale getirilmeli!

Sözcü Gazetesi’nden Yüksel Şengül İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip ile röportaj yaptı. Dr. Saip; “Olası bir İstanbul depremine önlem alınmalı ve hastaneler dayanıklı hale getirilmedi” şeklinde konuştu.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Cerrahpaşa Çocuk Acil boşaltılıyor!

İstanbul depreminden etkilenen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp  Fakültesi Çocuk Acil ve Kadın Hastalıkları Bölümü'nün boşaltılmasına karar verildi…

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Cerrahpaşa yerinde dönüşüyor!

İstanbul'un en eski ve önemli tıp fakültelerinden olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 'Yerinde dönüşüm" çalışmaları başlıyor. Yıkılacak alanda modern, depreme dayanıklı binalar inşa edilecek.

Fatih Belediyesi Cerrahpaşa'da 27 konut ve sosyal tesis yaptırıyor!

Fatih Belediyesi, Cerrahpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet konut inşaatı yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

TOKİ, 4 yıldır İstanbul Üniversitesi’nden proje bekliyor!

İstanbul Üniversitesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerini yenileme projelerini tamamlayamadığı için TOKİ ile yaptığı anlaşma 4 yıldır bekliyor.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ilişkin 7 sorun TBMM'de!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi binasının tadilatı ve yerleşkenin satılacağı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

çapa ve cerrahpaşa yıkılıyor Haberi

çapa ve cerrahpaşa yıkılıyor




İstanbul’un en köklü hastanelerinden Çapa ve Cerrahpaşa, dönüşüm kapsamında yenilecek. Geçtiğimiz yıl 25 milyon TL’ye tapuları alınan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yenileme çalışması tüm hazırlıkların tamamlanmış olmasına rağmen 1,5 yıldır başlayamıyor. 


1,5 yıldır Anıtlar Kurulu’ndan onay bekliyor

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yenileme projesi 1,5 yıldır Anıtlar Kurulu’ndan onay bekliyor. Her 2 hastane de sur içi bölge sınırlarında kaldığı için Anıtlar Kurulu’nun onayı olmadan çivi bile çakılamıyor. 


1,5 milyar dolar değerinde

1,5 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yenileme çalışmaları Anıtlar Kurulu’ndan onay gelir gelmez başlayacak. 2014 yılı içerisinde start verilmesi planlanan...