17 / 04 / 2024

Capacity AVM etkinlik

Capacity AVM etkinlik

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri yapıldı. Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla “21 Eylül Dünya Alzheimer Günü” kapsamında Capacity AVM’de gerçekleştirilen gösteri büyük beğeniyle izlendi.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Capacity bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri!

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri yapıldı. Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla “21 Eylül Dünya Alzheimer Günü” kapsamında Capacity AVM’de gerçekleştirilen gösteri büyük beğeniyle izlendi.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar için etkinlik düzenleniyor!

Novada Ataşehir AVM çocuk katında 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar...

Capacity AVM 6. yıldönümüne özel 3 adet Mercedes-Benz'i sahiplerine teslim etti!

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity AVM, 6. yıl dönümüne özel düzenlediği etkinlikte 3 adet Mercedes - Benz marka otomobili sahiplerine teslim etti.

Capacity AVM etkinlik Haberi

Capacity AVM etkinlik

Capacity Alışveriş Merkezi ve Alzheimer Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen flash mob gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Alzheimer hastalığı bilincinin geliştirilmesi ve hastalıkla ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen ’Farkındalık Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen flash mob gösterisi alışveriş merkezi misafirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.


Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla “21 Eylül Dünya Alzheimer Günü” kapsamında Capacity AVM’de gerçekleştirilen gösteri büyük beğeniyle izlendi. Capacity AVM etkinlik alanında gerçekleştirilen gösteriye profesyonel dansçılarla birlikte gönüllü ziyaretçiler de katıldı. Misafirler gösteriyi merakla izlerken, kimileri de bu anı cep telefonlarıyla kaydetti.


Yapılan araştırmalara göre; 2023 yılında ülkemizde 65 yaş üstü yaşlı nüfus oranının %10’nun üzerine çıkacağı ve Buna bağlı olarak bunama hastalıklarının sıklığında büyük bir artışın olacağı tahmin ediliyor. Alzheimer hastalığından korunmak için ise her yaşta aktif olmanın gerekliliği...