27 / 04 / 2024

Capital Home Gayrimenkul adres

Capital Home Gayrimenkul adres

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mırza Karagıc tarafından kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Capital Home Gayrimenkul adres Haberi

Capital Home Gayrimenkul adres

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Emlak -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...