29 / 03 / 2024

Carlson Rezidor Otel Grubu otel

Carlson Rezidor Otel Grubu otel

Carlson Rezidor Otel Grubu’nun bir üyesi ve dünya çapında en dinamik otel şirketlerinden biri olan Rezidor Otel Grubu, globaldeki, bölgedeki ve Türkiye'deki faaliyetlerini, yeni yatırımlarını, büyüme stratejisini ve hedeflerini açıkladı.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Carlson Rezidor Otel Grubu'nun yatırım hedefinde Türkiye var!

Carlson Rezidor Otel Grubu’nun bir üyesi ve dünya çapında en dinamik otel şirketlerinden biri olan Rezidor Otel Grubu, globaldeki, bölgedeki ve Türkiye'deki faaliyetlerini, yeni yatırımlarını, büyüme stratejisini ve hedeflerini açıkladı.

Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı hayata geçirecek!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'i hayata geçirecek.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açacak!

Carlson Rezidor, Türkiye’deki ilk rezidansını 2016’da açmaya hazırlanıyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’in 171 dairesiyle, 2016’nın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını açacak!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açmaya hazırlanıyor.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

Rezidor Grup 10. otelini Kayseri'de açtı!

Türkiye' nin en hızlı gelişen ve en modern şehirlerinden birisi olan Kayseri'deki bu otel ile birlikte, Carlson Rezidor Grup, Türkiye'deki 10. otelinin açılışını gerçekleştirmiş oldu...

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının Kayseri'deki yeni oteli, "Radisson Blu Hotel Kayseri" hizmete açıldı...

Radisson Blu Hotel Kayseri açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’a bağlı olan Radisson Blu markasının Kayseri’deki oteli, “ Radisson Blu Hotel Kayseri ” açıldı.

Carlson Rezidor Otel Grubu otel Haberi

Carlson Rezidor Otel Grubu otel

Rezidor Otel Grubu'nun hedef ülkelerinin başında Türkiye olduğunu ifade eden Carlson Rezidor Otel Grubu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Global Direktörü Yiğit Sezgin, “16 yıldır Türkiye'deyiz. İstanbul ve Anadolu'da yeni otellerle büyüyeceğiz. Türkiye'deki ilk rezidansımız The Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'i 2016'da açacağız." dedi.


Dünyanın en büyük otel gruplarından biri olan Carlson Rezidor Otel Grubu’nun bir üyesi ve dünya çapında en dinamik otel şirketlerinden biri olan Rezidor Otel Grubu globaldeki, bölgedeki ve Türkiye'deki faaliyetlerini, yeni yatırımlarını, büyüme stratejisini ve hedeflerini açıkladı. Rezidor Otel Grubu'nun portföyünde hâlihazırda işletilen ve yapım aşamasında olan 100 bin 500’ün üzerinde oda sayısıyla 457 oteli bulunduğunu ve 80 ülkeye yayıldığını ifade eden Carlson Rezidor Otel Grubu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Global Direktörü Yiğit Sezgin "Grup, Türkiye'nin de...