28 / 03 / 2024

çarmıklı villalarında satılık villa ihalesi

çarmıklı villalarında satılık villa ihalesi

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Demirciköy Köyü'nde bulunan Çarmıklı Villaları'ndaki villayı 1 milyon 300 bin TL'den satışa çıkardı. Aynı sitede başka bir villanın da 4/104 hissesi ayrıca satışa çıkarıldı

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

çarmıklı villalarında satılık villa ihalesi Haberi

çarmıklı villalarında satılık villa ihalesi

Verilen ilan şöyle;

T.C. İSTANBUL 10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2011/3133 Esas

Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı: 1. no lu Taşınmaz:

TAPI KAYDI: İstanbul ili. Sarıyer İlçesi. Demirciköy Köyü. 1115 ada, 4 parselde kayıtlı 2.762.00 m2 yüzölçümlü. Dört Adet Kargir Villa ve Bahçesi vasıflı Ana Taşınmazda 40/154 arsa paylı. B7 Blok. 2 bağımsız bölüm no'lu Dubleks Mesken vasıflı taşınmaz.

İMAR DURUMU: Sarıyer Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğümün yazısında, adı geçen parselin 11.04.2007 onay tarihli taşınmazın I/I000 ölçekli Sarıyer İlçesi Kilyos ve Demirciköy Yerleşim Alanları ve çevresine ilişkin koruma Amaçlı Uygulama İmar Planında konut alanında kaldığı, yapılaşma şartlarının net arsa alanı üzerinden TAKS:0.15. KAKS:0.35, H:6.50 m olduğu,...