25 / 04 / 2024

Çatalca İhsaniye köprü

Çatalca İhsaniye köprü

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Çatalca Akalan Mahallesi'ne yeni köprü!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Akalan Mahallesi Yediverenler Sokak, Yalıköy Mahallesi Seyhan Caddesi'nde mevcut dereye büzler yerleştirilerek köprü yapıldı.

Çatalca Belediyesi yeni köprüler inşa ediyor!

Yağışlı havalarda küçük çaplı su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşın geçişlerinde olumsuzluklara neden olan bölgelerde Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekiplerce çalışmalar yürütülerek bu bölgelere yeni köprüler inşa ediliyor.

Çatalca Aydınlar'a yeni köprü!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında yapılan çalışmalarda Aydınlar Mahallesi'nde bulunan dere geçişinin sağlandığı kanalların yetersiz olduğu tespit edilerek buraya yeni bir köprü yapılması için çalışmalar başladı

Gölcük’te iki parkı birleştiren modern köprü hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ve İhsaniye Sahil Parkı, modern çelik köprüyle birleştirildi. İşlevini yitiren eski köprünün yerine yapılan, yaya ve araç geçişine uygun köprü hizmete girdi.

Gölcük’te iki parkı birleştiren modern köprü yarın hizmete giriyor!

Depremde sular altında kalan Gölcük ’e kazandırılan Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parkları arasındaki dere üzerine yapılan modern köprü kullanıma hazır hale getirildi. Köprü yarın akşam hizmete girecek...

Kocaeli Belediyesi Gölcük’ün iki dev parkını modern bir köprüyle birleştirdi!

Büyükşehir Belediyesi, Gölcük’te Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını bakımsız ve yetersiz olan eski köprüyü kaldırarak modern bir köprüyle birleştirdi. İhsaniye Sahil Caddesi ve Altıncan Sokak’ta da asfalt çalışmaları tamamlandı.

Çatalca İhsaniye Köyü imar planı 8 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Çatalca İlçesi, İhsaniye Köyü 1/5000 ölçekli 8 ve 1241 parsel ve Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin plan tadilatı, 8 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Çatalca İhsaniye Köyü imar planı askıda!

Çatalca İhsaniye Köyü 1/5000 ölçekli 8 ve 1241 parsel ve Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Ocak 2014'te onayladı. İşte o plan...

Barbaros Hayrettin Paşa Parkı'ndaki köprü çalışması devam ediyor!

Barbaros Hayrettin Paşa Parkı'nda yaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla başlatılan köprü çalışması devam ediyor. Çelik yaya köprüsü tamamlandığında Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ile İhsaniye Sahil Parkı birleşecek.

Yeni Galata Köprüsü'ne bakım yapılacak!

Yeni Galata Köprüsü, 12 Ocak gecesi yaya ve araç trafiğine kapatılacak

Yozgat'taki tarihi köprüler restore edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Yozgat il genelindeki tarihi özelliğe sahip 6 köprünün restorasyonunun yatırım programına dahil edilmesinin planlandığını bildirdi

Çatalca İhsaniye köprü Haberi

Çatalca İhsaniye köprü

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca İhsaniye mahallesinin sorununu Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda çözen Mesut Üner, çalışmaları yerinde inceledi ve bilgi aldı. 

Çatalca Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; köprünün yakın bir zamanda tamamlanacağına dikkat çeken Üner, Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti. 

Yapılan köprü ile dar olan ve tehlike arz eden bölgenin daha güvenli olacağını vurgulayan Mesut Üner, üzerinde titizlikle durduğu çalışmanın “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizler için her şeyden önemlidir”dedi. 

Sivas Gölova'da hasar tespit çalışması başlatıldı!

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore...