24 / 04 / 2024

Çatalca Aydınlar'a yeni köprü!

Çatalca Aydınlar'a yeni köprü!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında yapılan çalışmalarda Aydınlar Mahallesi'nde bulunan dere geçişinin sağlandığı kanalların yetersiz olduğu tespit edilerek buraya yeni bir köprü yapılması için çalışmalar başladı




29 Eylül 2015 Salı günü yağan yağmur sonrası Çatalca’nın bazı bölgelerinde yer yer su baskınları meydana gelmişti. Ama en büyük hasar ise Aydınlar Mahallesi'nde olmuştu. Yaşanan su baskını neticesinde Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde büyük ölçekte hasar meydana getirmişti. Su baskını sonrasında Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de olaya kayıtsız kalmadı ve su baskınına neden olan bölgede tedbirler alınarak, çalışmalar planlandı.


 

ÇATALCA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE DSİ 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ


 


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında yapılan çalışmalarda Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dere geçişinin sağlandığı kanalların yetersiz olduğu tespit edilerek buraya yeni bir köprü yapılması için çalışmalar başlatıldı ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ve DSİ 14. Bölge Müdürü Sedat Özpınar'ın denetimlerinde Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde köprü yapımına başlandı. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve DSİ 14. Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yapılan çalışmada caddede bulunan parke taşlar söküldü ve ardından bölgede yapılacak olan köprü için kazı çalışmalarına start verildi.



Çatalca Belediyesi


Geri Dön