29 / 03 / 2024

çatalca toki kentsel dönüşüm

çatalca toki kentsel dönüşüm

TOKi ile Çatalca Belediyesi kentsel dönüşüm için anlaşmaya vardı. Dönüşüm kapsamında 510 gece kondu yapılacak...

Çatalca Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ kentsel dönüşümle 125 bin konut inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca şu ana kadar 54 vilayette 125 alanda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 125 bin konut inşa edildi.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

TOKİ'nin Türkiye genelinde geliştirdiği projeler kapsamında kentsel dönüşüm de yer alıyor.Peki TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

Çatalca'da İmar Kanunu ve Kentsel Dönüşüm Semineri verildi!

Çatalca Belediyesi’nde Marmara Belediyeler Birliği’nin üye belediyelerin personeline yönelik olarak hazırladığı “İmar ve Şehircilik” ve “Kentsel Dönüşüm Kanunu” konularını içeren seminer gerçekleşti.

çatalca toki kentsel dönüşüm Haberi

çatalca toki kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm için TOKİ ile anlaştıklarını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Romanların yaşadığı dereyatağındaki 510 gecekonduyu yıkıp, daha sağlıklı hale getireceklerini söyledi. Kara, 2009'da yaşanan sel felaketinden ders aldıklarını belirtti.


Çatalca'da kentsel dönüşüm için 16 Ağustos 2010'da TOKİ ile imzalanan ön protokol kapsamında çalışmaların büyük bir kısmı...