26 / 04 / 2024

çatılarda yatılımla tasarruf yapılır mu

çatılarda yatılımla tasarruf yapılır mu

ÇATIDER, Tasarruf Günü’nde ısınma faturalarını yarıya düşürmenin formülünü açıkladı. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz:“Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. " dedi.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

10 bin TL son 2 senede hangi yatırımla kaç para oldu? Dolar, altın ve hisseler...

En mantıklı yatırımın hangisi olduğu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 555,9 bin takipçili Borsa İzinde isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından son 2 senede 10 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlayan Dandin ve Coşkun Durmaz tarafından kuruldu.

Arcturus Yatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Yatçılık Limited Şirketi bugün 1 milyon 154 bin 300 TL sermaye bedeli ile Gökçe Üzümcü, Murat Yılmaz ve Nafi Sencer Kutluğ ortaklığında kuruldu. 

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Nn Yatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nn Yatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Özek tarafından kuruldu. 

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

çatılarda yatılımla tasarruf yapılır mu Haberi

çatılarda yatılımla tasarruf yapılır mu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, tüketicilerin, kış aylarında bütçelerindeki en önemli giderlerin başında gelen ısınma faturalarını yarıya düşürmenin kendi ellerinde olduğunu belirterek, “Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatılar nedeniyle yaklaşık 26 milyar TL kaybettik. Bu aynı zamanda doğal kaynaklarımızın ve çevrenin de zarar görmesi anlamına geliyor. 2017 yılından itibaren binalara Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğu gelecek. Tüketicilerin kendini 2-3 yılda amorti eden yalıtım için geç kalmadan harekete geçmesi gerekir” dedi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, tüketicilerin ısınma faturalarında önemli ölçüde tasarruf edebileceklerini söyledi. 


Yapı ve...