28 / 03 / 2024

Cavit Arı PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası açıklaması

Cavit Arı PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası açıklaması

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Milletvekilinden yabancıya mülk satışı tepkisi: Onlar da bir süre sonra müteahhitlik yapmaya başlayacak!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yabancıların vatandaşlık edinimi için yaptığı gayrimenkul alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arı, yeni yapılan düzenlemeyi eleştirdi. 

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

PTT personel arıyor! Detaylar belli oldu! PTT personel alımı ne zaman, nasıl yapılacak? Başvurular başladı mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) 2022 personel alımı detayları adaylar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, PTT 2022 personel alımı başvuruları ne zaman başlacak? PTT 2022'de hangi şartlarda personel alımı yapacak?

İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

İkinci el otomobil piyasası günümüze son derece önem arz ederken, PTT ise bu alanda bir başarıya imza attı. PTT A. Ş.’nin devreye soktuğu uygulamalar sayesinde ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar, araçları hasar geçmişini öğrenip, km ve muayene sorgunu gerçekleştirebiliyor. İşte detaylar…

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Cavit Arı: İmar affı zaruri bir ihtiyaç değil!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada imar affı meselesinin zaruri bir ihtiyaç olmadığını söyledi.

Kırklareli Biyolojik Arıtma Tesisi açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının tesislerinden biri olan arıtma tesisinde düzenlenen törene, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve daha birçok isim katıldı...

Cavit Arı PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası açıklaması Haberi

Cavit Arı PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası açıklaması

Antalya'da Güzeloba Mahallesi sınırları içinde bulunan, 16 bin 830 metrekare arsa alanı ve 5 bin 515 metrekare kapalı alanı olan PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Türkiye Varlık Fonu'nun bünyesinde olan PTT'nin Antalya Lara kıyı bandında yer alan kampın satışına tepki gösterdi.

Varlık Fonu'nun 2019'a ait denetim raporunun görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyon toplantısında açıklamalarda bulunan Arı, “Böyle bir değerin satışına neden müsaade ediyorsunuz? PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı” dedi. 

“Büyükşehir Belediyesi'ne verilsin”

Lara kampının satılmasının sakıncaları olduğuna dikkat çeken CHP Antalya Milletvekili Arı, “Satılırsa dünyanın en güzel...