29 / 03 / 2024

çay mahallesi toki

çay mahallesi toki

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Samsun Çay mahallesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesinde yer alan 422 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şile Ağva Yeşilçay Mahallesi imar planı askıda!

Şile İlçesi, Ağva - Yeşilçay Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.03.2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Çorum Kuruçay'da 699 konut inşa edecek!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 699 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut başvuruları!

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 108 ay, 120 ay ve 144 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Samsun Çay Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Samsun’daki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi üstlenici firmanın iflas etmesinden sonra atanan kayyum ile inşaatta bir ilerleme olacağını ümit eden hak sahipleri yine hüsrana uğradı.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi AGG başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 5 adet konut satışa çıkıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesinde yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 16 adet konut satışa çıkıyor.

çay mahallesi toki Haberi

çay mahallesi toki

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi ile Çay Mahallesi’nde TOKİ inşaatı projesini ortaklaşa gerçekleştirecek. Çay Mahallesi’nin, Mert Irmağı kenarında çok kötü şekilde kullanılan adeta bir gecekondu görünümünde olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bilindiği gibi TOKİ, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir proje ile dönüştürülmektedir. Bu dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından yapılan ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait Adalet Mahallesi ile Kazım Karabekir Mahallelerindeki konutlara Çay Mahallesi’ndeki hak sahiplerinin bir kısmı yerleştirilmiştir. Boşaltılan Çay Mahallesi’nde yeni modern konutların TOKİ tarafından yapımı gündeme geldiğinde bazı meslek odaları yöneticileri, basınımıza açıklama yaparak ‘bu bölgenin dere yatağı olduğu, bu nedenle inşaat yapılmasının sakıncalı olduğu’ şeklinde açıklamalarda bulunmuştur. Bu açıklamaların 2012 yılında yaşanan sel felaketinden kaynaklandığı düşünülmektedir. TOKİ ve Belediyemiz bu...