26 / 04 / 2024

Çayırova Belediyesi iş yeri ihalesi

Çayırova Belediyesi iş yeri ihalesi

Çayırova Belediyesi, 5498/6 ada parseldeki 49 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 31 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek..

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan dükkanı satışa çıkardı. Dükkanın satış ihalesi 4 milyon 870 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Reysaş GYO'nun Çayırova deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposu için Yapı Kullanma İzin Belgesi aldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki 14.703,44 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 19.349 metrekarelik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Çayırova Belediyesi, emlak servisini yeniledi!

Kocaeli Çayırova ilçesi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için belediye birimlerinde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Çiftçi'nin talebi ile emlak servisi bölümü yenilerek vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amaçlandı...

Reysaş Çayırova'daki deposundan 2 milyon dolar gelir elde edecek!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde Gefco Taşımacılık'a kiraya verdiği deposundan KDV dahil 2 milyon dolar gelir elde edecek...

Çayırova Belediyesi'nden 69.9 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

xMülkiyeti Çayırova Belediyesi'ne ait olan 49 adet gayrimenkul toplamda 69 milyon 925 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

Çayırova Belediyesi iş yeri ihalesi Haberi

Çayırova Belediyesi iş yeri ihalesi

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 49 iş yeri ihale ile satışa sunulacak. Toplam muhammen bedeli 85 milyon 428 bin 500 TL olarak belirlenen iş yerlerinin satış ihalesi 31 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR 

Çayırova Belediye Başkanlığından: 

1-Mülkiyeti Belediyemize ait olan; kayıtları, muhammen bedelleri, Geçici teminat miktarları ve ihale saati bulunan taşınmazların satılması işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü ” çerçevesinde muhammen bedelin arttırılması suretiyle ihaleye konmuştur.

İhaleye sunulan iş yeri tablosu için tıklayın

2 - Bu satış işinin ihalesinde Devlet İhale Kanunu hükümlerine uyulacaktır.
3 - Satış ihaleleri bu ilanın 1 maddesinde belirtilen gün ve saatlerde Belediye Encümen Toplantı Salonunda Encümence yapılacaktır.
4 - İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içinde Destek...