20 / 04 / 2024

Çayırova Cadde Alyans lansman

Çayırova Cadde Alyans lansman

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Cadde Alyans Gebze fiyat!

Gebze Çayırova'da hayata geçirilen Cadde Alyans Evleri 366 adet daireden meydana geliyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Cadde Alyans Gebze fiyat listesi...

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Çayırova teslim tarihi!

Cadde Alyans projesi beş blok olarak Alyans İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Çayırova Cadde Alyans lansman Haberi

Çayırova Cadde Alyans lansman

Çayırova; planlı kentleşme, devlet destekli büyük projeler, sanayi ve hizmet sektörünün büyük markaları tarafından yapılan yatırımlar ile hızla gelişen bir bölge. Bu gelişimin ortaya çıkardığı konsept proje ihtiyacını çok daha önceden gören Alyans İnşaat, hem yatırım değerini arttıracak hem de bölge sakinlerine kaliteli yaşam sunacak yeni bir fikri daha hayata geçiriyor:

Cadde Alyans.


Çayırova’nın yeni buluşma noktası Cadde Alyans

Alyans İnşaat tarafından Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesi; Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Üçgen”in getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli sunuyor. Kuzey Ege ile Güney Marmara’yı birleştiren bu bereketli bölge, İstanbul’un geleceği için stratejik bir nokta olarak öne çıkıyor, şimdiden yatırım yapanlar daha çok kazanıyor. Alyans...