18 / 04 / 2024

Çayırova satılık iş yeri fiyatları

Çayırova satılık iş yeri fiyatları

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 56 işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satışı bedeli 91 milyon 478 bin TL olarak belirlendi.

Çayırova Belediyesi'nden 91.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki işyerini satışa çıkardı. Gayrimenkul üzerinde 49 dükkanın bulunduğu iş yerinin bedeli 91 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Çiğli Marka 333 satılık daire!

Çiğli Marka 333 satılık daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık!

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Şubat ayında satışa sunulacak.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova satılık iş yeri fiyatları Haberi

Çayırova satılık iş yeri fiyatları

Çayırova Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan 56 işyerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Eylül 2018 günü gerçekleşecek. 

Çayırova Belediye Başkanlığından:

 

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan; aşağıda kayıtları, muhammen bedelleri, geçici teminat miktarları ve ihale saati bulunan taşınmazların satılması işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde muhammen bedelin arttırılması suretiyle ihaleye konmuştur.

Satış ihalesi için  tıklayın

2 - Bu satış işinin ihalesinde Devlet İhale Kanunu hükümlerine uyulacaktır.

3 - Satış ihaleleri bu ilanın 1. maddesinde belirtilen gün ve saatlerde Belediye Encümen Toplantı Salonunda Encümence yapılacaktır.

4 - İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir

5 - Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki...