23 / 04 / 2024

Cebel Kent Konutları

Cebel Kent Konutları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesinin 2.etap kapsamında yapılan konutlar satışa çıkıyor. TOKİ Cebel Kent Konutları ismini verdiği 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi 2014 Aralık 'ta tamamlanacak!

Kadir Kara; 5 bloğun temelinin atıldığını, inşaat yapım çalışmalarının hızla gittiğini, 2014 Nisan ayına kadar kaba inşaatının tamamlanacağını ve 2014 yılının Aralık ayına kadar da konutların tamamen bitmiş olacağını söyledi.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Hava Kent Konutları aylık 1.000 TL taksitle!

Minimum 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Hava Kent Kooperatif Konut Projesi Eyüp Akpınar'da inşa ediliyor. Projede aylık 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi!

Üç blok olarak hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzası taşıyor. Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Nevadium Batıkent satış fiyatları!

10 katlı 3 blok şeklinde inşa edilen Nevadium Batıkent Konutları 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanlarından meydana geliyor. Nevadium Batıkent satış fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nevadium Batıkent Konutları teslim tarihi!

Toplam 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanlarından meydana gelen Nevadium Batıkent Konutları'nda kişiye özel ödeme planları sunuluyor...

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

Nevadium Batıkent Konutları'nda 175 bin TL'ye 1+1!

Tapu teslimlerin hemen yapıldığı Nevadium Batıkent Konutları projesi 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanlarından meydana geliyor.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Cebel Kent Konutları Haberi

Cebel Kent Konutları

Osmaniye Belediye Başkan Kadir Kara, Yaveriye TOKİ bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttükleri çalışma kapsamında tamamlanan 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu. 


Başkan Kadir Kara, başvuruların 24 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söylediği açıklamasında şu bilgileri aktardı: "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alanda ikinci toplu konut projemizi tamamladık. Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap 256 adet konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında 106 ve 123 metre karelik 2+1 G tipi 84 adet konut ile 3+1 G tipi 172 adet konut olmak üzere toplam 256 adet konut TOKİ tarafından satışa sunuluyor. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Halk Bankasının tüm şubeleri tarafından 24 Nisan - 13 Mayıs...