04 / 05 / 2024

çedbik lca epd Sürdürülebilir Malzemeler Semineri

çedbik lca epd Sürdürülebilir Malzemeler Semineri

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri yarın online olarak gerçekleşecek.

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Milli Emlak bu ilde 295 bin 750 metrekarelik arazi satıyor!

Bor Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Niğde Bor Kızılca Köyü'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

TOKİ Düzce Yığılca’da 608 bin liraya 2+1 konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Yığılca projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Düzce Yığılca’da 2022 sosyal konut projesi...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

ÇEDBİK Yüksek Yapıların Yenilenmesi Konferansı 8 Eylül'de!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Yüksek Yapıların Yenilenmesi Konferansı 8 Eylül'de gerçekleşecek.

çedbik lca epd Sürdürülebilir Malzemeler Semineri Haberi

çedbik lca epd Sürdürülebilir Malzemeler Semineri

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK)'in eğitimleri devam ediyor. Dernek tarafından verilen LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri 24 Kasım saat 10:30'da Zoom üzerinden online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK Başkanı Ebru Ünver Karaer moderatörlüğünde gerçekleşecek seminerde, ERKE Sürdürülebilir Bina Tasarım Danışmanlık firmasında LCA ve Sürdürülebilirlik Uzmanı olarak görev alan Başak Erik, LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler hakkında bilgi ve tecrübelerini anlatacak.  

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11...